Sfaturi privind suplimentele de nutriție sportivă

Sfaturi privind suplimentele de nutriție sportivă

Te-ai întrebat cum își fac antrenamentele sportivii tăi preferați? Sau ce fel de exerciții efectuează, ce fel de mâncare mănâncă sau cum reușesc să se relaxeze în situații de presiune? Probabil că nu îți pasă de toate acestea pentru că ceea ce contează pentru tine este performanța lor în sport. Dar nu înseamnă că ei nu au grijă de ei înșiși ca și noi.

De fapt, sportivii trebuie să-și monitorizeze stilul de viață foarte atent și să își mențină condițiile de sănătate la egalitate cu concurenții lor; nu doar consumând alimente potrivite, ci și consumând suplimente.

Suplimentele fac parte integrantă din dieta sportivilor. Este necesar să se îmbunătățească rezistența lor și, de asemenea, să crească sau, dacă nu, să mențină cel puțin masa musculară adecvată pentru a putea îmbunătăți dimensiunea și forța.

Una dintre cele mai importante părți ale oricărei nutriții sportive este reprezentata de suplimentele proteice. Fără aceste suplimente, sportivii nu ar fi așa cum sunt în prezent. Cu toate acestea, spre deosebire de ceea ce cred majoritatea oamenilor, dietele pline de proteine ​​nu acumulează neapărat forța musculară.

Construirea forței musculare ar fi sarcina unei activități fizice regulate. Deci, dacă doriți mușchii aceia mari, trebuie să faceți exerciții, nu neapărat la săli de sport, dar ar putea fi și acasă, zilnic. Factorul cheie aici este regularitatea. Ceea ce puteți realiza cu exerciții regulate  poate să nu fie posibil cu un profil înalt, dar neregulat.

Suplimentele nutriționale sportive au nevoie de un nivel ridicat de proteine, pe care le puteți obține din alimentele bogate în proteine. Enumerarea tuturor acestor produse alimentare va reprezenta o pierdere totală de spațiu în acest articol.

Dar pentru a vă face conștienți de elementele de bază, iată câteva dintre alimentele bogate în proteine. Există pește, păsări de curte și produse lactate, iar acestea sunt alimentele din care obțineți de obicei proteinele, deoarece unele surse de proteine ​​sunt bogate în grăsimi și, de asemenea, în calorii. Deci, practic, trebuie să luați notă de sursele cu conținut ridicat de grăsimi și care nu.

Chiar dacă suplimentele nutritive sunt utile, există multe motive din cauza cărora experții în nutriție sportivă descurajează utilizarea acestor suplimente. Unul dintre motive este că aceste suplimente vă pot afecta ficatul și rinichii.

Alte motive includ cantități mari de azot în suplimentul nutritiv, care va fi excretat din corp doar sub formă de uree. Dar nu este la fel de ușor și nici nu este la fel de sigur pe cât pare, deoarece această excreție cauzează deseori dezechilibru de lichide, ceea ce duce la deshidratare.

O altă problemă cu suplimentele nutriționale sportive care au cantități mari de proteine ​​din surse animale este că există riscuri mai mari de boli de inimă datorită aportului ridicat de grăsimi asociat cu o astfel de nutriție.

Un alt dezavantaj al suplimentelor de nutriție sportivă este că există o tendință uriașă de a ingera aminoacizi care sunt capabili să interfereze cu alți aminoacizi, ceea ce duce la un dezechilibru metabolic.

Feriți-vă de suplimentele nutriționale sportive care au cantități mari de aminoacizi, deoarece pot provoca gută; diaree și crampe stomacale care pot varia de la dureri ușoare la severe.

Chiar dacă suplimentele de nutriție sportivă sunt descurajate de experții în nutriție sportivă, Bricker Labs, un producător de suplimente de nutriție sportivă, încă face multe cercetări, dezvoltări și marketing în acest domeniu.

Bricker Labs are peste 30 de ani de vină pentru succesul lor în furnizarea de suplimente nutritive sportive. Acestea nu se aplică doar nutriției sportive, ci și pierderii în greutate, dietei, sănătății și altor aspecte nutriționale.

Care sunt ingredientele pe care le folosesc și de ce sunt mai sigure decât cele pe care le folosesc alți producători?

Acestea folosesc L-Carnitină, care este utilizată în principal pentru pierderea în greutate, energie și, de asemenea, pentru o funcție cardiacă sănătoasă; Colostrum, care conferă corpului tău o funcție sănătoasă a sistemului imunitar și conferă corpului tău o rezistență îmbunătățită și, de asemenea, pentru o recuperare mai ușoară în aproape toate cazurile; Sulfatul de Vanadil, care este capabil să-ți crească masa musculară și are și capacitatea de a-ți defini mușchii; Proteine, toată lumea știe la ce servește proteina și asta pentru nutriția sportivă, precum și pentru sănătate și creșterea musculară.

O altă componentă se numește creatină, care este utilizată pentru nutriția sportivă și creșterea musculară, dar implică și culturism în acest moment; HCA sau Garcinia Cambogia, sunt pentru a pierde în greutate și pentru a vă suprima pofta de mâncare; și nu în ultimul rând, vitamina B-12, este pentru sănătatea și nutriția generală.

Toate aceste ingrediente amestecate echilibrat fac nutriția sportivă potrivită. Și o doză adecvată de astfel de nutriție oferă sportivului energia necesară și forța musculară. Acum știi ce face un sportiv să meargă!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *